Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Napalm Death | You Suffer (live)

Το πιο σύντομο σε χρονική διάρκεια, μουσικό κομμάτι (...) στην ιστορία, καταγεγραμμένο στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες... Διάρκεια 1 δευτερόλεπτο και κάτι ψιλά... Παρόλα αυτά ο τύπος προλαβαίνει και λέει... YOU SUFFER, BUT WHY? (οκ, δε το λέει το φαντάζεται... αλλά άμα δε ξες και τους στίχοι ρε φιλάρα / κούκλα, τι την θες την διανόηση και την κουλτούρα;)

5 σχόλια:

ange-ta είπε...

σε 1 sec μπορούν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλά να γίνουν.
Το big bang είχε διάρκεια απίστευτα μικρή. Κάτι 10 στην μείον 30. Βαριέμαι να ψάξω να το βρώ με ακρίβεια.
Πάντως σε ένα δευτερόλεπτο το πέρασμα απο την άπειρη ενεργεια στην ύλη είχε τελειώσει.
Η γέννηση της ύλης είχε ήδη αρχίσει.
Αυτό θα πει γέννα!!!!

Κάγγελος είπε...

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο χρόνος δεν υπάρχει, αλλά είναι μια ανθρώπινη ψευδαίσθηση... Το κοματάκι αυτό όμως δε το έβαλα για τη διάρκειά του, αλλά για το ερώτημά του... γιατί; (άντε να δώ πότε θα μου την ξεκαρφώσει να αρχίσω να κάνω καμμιά τσάρκα (πάλι) στη βλογόσφαιρα...)

ange-ta είπε...

Ω, προφανώς και υπάρχει, αλλιώς όλα τα γεγονότα θα γίνονταν ταυτόχρονα.........
Είναι μία (η τέταρτη ας πούμε) διάσταση, όπως όλες οι άλλες.
Φαντάσου δυο ορθογώνιες γραμμές (ένα καρτεσιανό γινόμενο) η μιά είναι η ταχύτητα η άλλη ο χρόνος. Με ταχύτητα του φωτός ο ορίζοντας των γεγονότων δεν υπάρχει είναι μηδεν με όλες τις άλλες (όλες μικρότερες) τα γεγονότα περνάνε μπροστά απο το χρόνο με διαφοροποιημένη κάθε φορά ροή.
Πάνω σε μια μαύρη τρύπα, πάλι ο ορίζοντας των γεγονότων είναι αόριστος.

doctor είπε...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

doctor

Υ.Γ. Κουραστικό τραγούδι. Napalm Death... Που τους θυμήθηκες... Είχα μια κασέτα που είχε από τη μία αυτούς και από την άλλη... DRI!

Perfumes είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Perfume, I hope you enjoy. The address is http://perfumes-brasil.blogspot.com. A hug.